Manifestation för striktare våldtäktslagar

Sergels torg - Manifestation för striktare våldtäktslagar

Sergels torg
Jumapili 14.1.2018
kutoka 15:30 Hadi 16:30
Sergels torg
SwedenStockholmsergels torg113 46
Onyesha kwenye ramani
2020 Mshiriki
VIKTIGT! LÄS NEDAN. UPPDATERING 2018-01-03: Vi har fått era meddelanden angående den andra manifestationen som hålls i samma tema som 'Manifestationen för striktare våldtäktslagar' och som är planerad exakt en vecka efter våran, söndagen den 14e. (facebook.com/events/516202615402005/)

Vi bakom snubbarsuger har varit i kontakt med de som håller i det evenemanget och har beslutat för att hänvisa till det evenemanget istället för vårat. Låt oss slå ihop oss och skrika ännu högre. Evenemanget den 7e blir alltså inte av. Vi ses istället den 14e januari. Samma plats, samma cause. Fast ännu fler. Sergels torg, nästa söndag, 15:30. KOM DIT! <3

Förtydligande: Evenemanget som hålls den 14e (och inte den 7e) anordnas inte av oss och det blir inget evenemang den 7e.

Ursprunglig evenemangsbeskrivning:
Våldtäktsman efter våldtäktsman frias i domstolar över hela landet. Våldtäktsman efter våldtäktsman får allt för lindriga straff för sina brott, om något alls. Detta måste det bli ändring på.

Syftet med manifestationen är att öka medvetenheten kring den stora mängden lindriga våldtäktsdomar, för att förhoppningsvis bidra till att striktare våldtäktslagar sätts mer på agendan i riksdagen. Även mot polisens och rättsväsendets hantering av våldtäktsmål - vi kräver ordentligare utredningar och mer stöd till utsatta. #viroparnej

Mer information tillkommer.
Kontakt: enverkligheten@gmail.com

Vi finns på:

Onyesha zaidi
instagram.com/snubbarsuger
instagram.com/enverklighet
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Kuonyesha baadhi ya upendo.

Kutupa kama!

Asante.

Kama kila unataka msaada mengi.

Asante.